26. april 2009

Skals-ugens færdige resultater

 
Jeg lavede først et par sokker til mig selv på strikkemaskinen og derefter et par til Anton. Det går faktisk relativt hurtigt, og de er egentlig blevet gode i faconen.

 
Posted by Picasa

Bluse med ærmer med mønster og tørklæde i hør. Toppen i hør/bomuld. Opskrifterne har jeg selv lavet.

Det er alt, hvad det blev til af færdige produkter, men til gengæld har jeg lavet ufattelig mange prøver og har lært at mønsterberegne, hvilket jeg aldrig har gjort før. Jeg har ligeledes lært maskinen at kende, så jeg tror, jeg kan vove mig ud i en del mere end tidligere.

Collagerne fra ugens løb er ikke ting kun jeg har lavet, men mere stemnings billeder fra en skøn uge. Det er ikke sidste gang!!!!!

2 kommentarer:

  1. Wow en skøn kombination - den lilla top over den mønsterstrikkede og tørklædet som prikken over i´ et. Super flot :-)

    SvarSlet
  2. Det ser ud til som sædvanlig at have været fantastisk at være på Skals-hvis det ikke var for prisen kunne jeg nemt blive totalt afhængig. Jeg har været der over 3 år med 2 ugers kurser 2 gange om året. Det var et såkaldt håndværksfagligt kursus i knipling, hvor vi også lærte klassisk tegning og lærte at omsætte det til kniplinger. Det var en fantastisk oplevelse.
    Jeg er vildt imponeret af dine resultater- det er meget meget smukt

    SvarSlet