13. april 2012

Jakke 1

Så er der hæklet Rya og strikket!!!!!!!
Her er jakke 1 fra Nordiske Masker, og det har været et ret sjovt projekt.
Den har været et stykke tid i tænkeboks, inden jeg startede. Da jeg var på workshop i Århus hos Lone Gissel & Tine Rousing, var jeg helt sikker på, at jeg skulle lave jakken i denne farve. Designerne derimod syntes, det var for meget. De mente helt klart, den ville se lidt "billig" ud?????
Okay..... Jeg overvejede forskelligt, men blev ved med at vende tilbage, og da de hos min "lokale pusher" sagde, at det da også lige var min farve, blev det sådan.
Og det har jeg ikke fortrudt. De kender mig ;o)

9 kommentarer:

 1. Den farve kan man ikke diskutere med designere der laver en dejlig, men nærmest farveløs bog ;-)Din jakke er kanonflot og lige i øjet !

  strikkeglade hilsner
  Angelika

  SvarSlet
 2. Din jakke er skøn!!!

  Og ja, man skal være tro mod sine farver (og måske prøve lidt nyt indimellem).

  Netop dine farvevalg er en af grundene til at jeg elsker at følge med her: man bliver jo helt glad over alle de skønne farver, der møder én her på din blog!

  SvarSlet
 3. Det er en fantastisk jakke, du har lavet der. Jeg synes modellerne i de nordiske masker er ret fantastiske og glæder mig til at gå i gang med nogen af dem.
  Jeg håber - og tror - du får stor glæde af jakken, den er rigtig, rigtig skøn.

  SvarSlet
 4. Den er bare utrolig flot. Det er det nu alle de ting som du lægger på din blog. Dejligt at følge med i dine kreativiteter.

  SvarSlet
 5. Så smuk og så smuk farve - den er bestemt ikke for meget :)2

  SvarSlet
 6. Den er bare så flot! Og ikke antydningen af "billig", men fed - og dejligt anderledes. Og virkelig prikken over i'et med lynlåsen i halsen

  SvarSlet
 7. Jakken er ualmindelig flot i den farve. Jeg kan ikke forstå, hvorfor nogle designere er så farveforskrækkede og lige præcis i år, hvor stærke farver bare er in, virker det underligt at deres bog er så farveløs.

  SvarSlet
 8. Billigt?? Jeg kan absolut ikke se noget som helst billigt ved hverken model eller farve!

  Lynlåsen er en rigtig smart detalje.

  Farven er helt sikkert god til dig, og du kan også bære modellen, fordi du ikke er så stor.

  SvarSlet
 9. Hva' ???-billig ud ???,den er da super smuk,alt kan da også blive for jordfarvet.Godt du ikke lyttede efter,nu har du en smuk jakke som du bliver glad for at bruge

  SvarSlet