29. januar 2012

Sudoku

Jeg har strikket denne sweater fra Isager kaldet Sudoku.
Jeg var helt vild med den, da jeg så den på billedet i opskriften hos den lokale pusher.
Og jeg er absolut ikke tilfreds med det færdige resultat :o( Jeg havde problemer med opskriften og er stadig overbevist om, at der er fejl. Jeg har mailet med designeren, og det blev jeg ikke klogere af!!!!!
Jeg synes stadig, at mønsterfelterne på billedet er mere markerede end mine. Strikkefastheden passer, så det er ikke det, men den er som en sæk....
Jeg tror, jeg tager den med på kursus i Århus først i marts. Så kan jeg sammenligne med modellen på billedet.
Slut med at ærgre sig - jeg er startet på en vest fra Design Club, og det tegner rigtig godt.

NB: Jeg vil lige tilføje at jeg har brugt originalgarnet. Dvs Alpakka 3 og Spinni, så det er ikke det, der er problemet........

6 kommentarer:

 1. Jeg gik lige ind på Google for at se et billed af trøjen, da det lille billed der ligger ved siden af din trøje ikke er så tydeligt, men desværre var der kun et billed som var det samme som du har lagt ved. Det er rigtigt synd for dig at resultatet ikke blev som du ønskede. Hvor er det godt at vi kan skrive sammen om både gode og dårlige resultater, men jeg vil godt sige at den ser nu flot ud  Hilsen annetteskreativiteter.blogspot.com

  SvarSlet
 2. kan det have med garnets struktur at gøre ?
  (det med mønsterfelternes tydelighed)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Jeg kan ikke rigtig se det lille billede af originalen, da din blog bruger "lightbox" når du viser billeder, og det gør det umuligt at forstørre billedet. Kan/vil du lave om på det, så kan jeg fortælle hvordan man gør.
  Tilbage til trøjen : jeg synes at den ser ok ud, men som sagt mangler jeg noget at sammenligne med. God ide at tage dem med til Aarhus !

  SvarSlet
 4. Jeg forstørrede originalbilledet, og jeg kan virkelig godt se, hvad du mener. Jeg er ikke i tvivl om, at der er forskel på den garnkvalitet, der er brugt til originalen og til din. Det er det, der er problemet.
  Med hensyn til problemer med opskirften: Hvad skal jeg sige......, blot: Du er ikke alene. Alt, alt for mange andre har oplevet problemer med Isagers opskrifter. Det må da være helt umuligt for folk, der ikke er så erfarne, som du er.

  SvarSlet
 5. Hvor er det irriterende, når det ikke bliver som man har regnet med. Der er ofte problemer med Marianne Isagers opskrifter, der af mange beskrives som mangelfulde.

  SvarSlet
 6. Der er desværre alt for ofte fejl i Marianne Isagers opskrifter - jeg er nu helt holdt op med at strikke dem. Havde sidst problemer med No.15: strikkefasthed: 10x10 cm = 26m/52p men i amimono No. Seven er strikkefasthed 10x10 cm = 26m/44p - og det er vel at mærke samme mønster, samme garn og samme pinde størrelse. Jeg spurgte min lokale pusher, som ikke havde en forklaring, men også var grundig træt at Mariannes opskrifter.
  Derudover må jeg komplimentere dig for de mange flotte ting du laver - det er til stor inspiration.
  De bedste hilsner
  Laila Anthonsen

  SvarSlet