15. november 2010

Kjole med bobler


Da jeg for 1½ år siden fik opskriften af Bente Rønberg sagde hun: "Den passer i small, hvis du laver den lidt kortere og kilerne i nederdelen lidt bredere."
Okay, det kunne hun jo sagtens sige!
Men noget har jeg lært siden, for jeg har lavet den 5cm kortere og hver kile 4 rækker bredere, og kjolen sidder perfekt :-)
Strikket på maskine i Rasmilla's Luksusgarn på sp.8 (passer præcist i strikkefasthed). Farven er Ribs og passer så godt til lilla....
Posted by Picasa

11 kommentarer:

 1. Wow, for en kjole. Er det mulig å få tips om hvor jeg kan få tak i oppskriften på kjolen, - den var virklig lekker.

  Kom tilfeldigvis over bloggen din, og koser meg med alt det fine du lager. :)

  SvarSlet
 2. Hold op hvor er den flot var lige et smut omkring Bente Rønberg men hendes model ser ikke nær så spændende ud....måske er det farven.

  Nu har jeg ikke strikkemaskine, men hvis den skal strikkes i hånden hvilken pinde størrelse er det så...???

  SvarSlet
 3. Nej, hvor er den flot og lykken at den passer. Hav en god uge.

  SvarSlet
 4. Hvor er den flot, og det er farven altså også :-)

  SvarSlet
 5. Den er superflot, og så klædelig. Jeg tror altså, at Luksusgarnet er mere velegnet til maskinstrikning end yndlingsgarnet.
  Bente har også lavet opskriften til at strikke i hånden, så man kan købe opskriften ved henvendelse til hende: www.ausumlille.dk
  Du er bare så hurtig med at få lavet en masse. Jeg fik omsider lavet endnu en opskrift i dag og har strikket et ærme... Jeg ønsker mig helt klart Designaknit i jule/fødselsdagsgave.

  SvarSlet
 6. Nej hvor er den flot, og sikke en laekker farve. Godt hun gav dig tipsene hva?? Det Rasmilla garn maa jeg altsaa proeve en dag.

  SvarSlet
 7. Wauw - sikke ne flot kjole - og sikke et arbejde.

  SvarSlet
 8. Den er bare blevet flot! Og skøn farve! Tror også som Lisbeth, at Luksusgarnet fra Rasmilla bedre kan bruges til maskine end yndlingsgarnet. Må afprøves!

  SvarSlet
 9. Hvor er den flot og sikke en farve:-)

  SvarSlet
 10. Åh jeg får helt dårlig samvittighed - opskriften ligger i bunden af kisten og garnet har jeg forlængst brugt til noget andet - MEN det ændrer ikke ved, at det er en meget smuk kjole, du har lavet i en virkelig flot farve :-)

  I det hele taget skal jeg da love for, at du har fået lavet mange fine og lækre ting, siden jeg sidst har været på besøg her - din Nostalgi er et rent pragteksemplar :-)

  SvarSlet